Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

VyVolený rapper El Nino, který od ostatních soupeřů z vily dostal ve včerejším Zúčtování palec dolů a už v pátek se s vybraným soutěžícím utká v Duelu o setrvání ve vile, se pochlubil svými kérkami, které zdobí téměř celé jeho tělo.

El Nino se svlékl do půl těla a prozradil, že většina jeho tetování jsou náboženské výjevy. Poslední kérku si přitom nechal udělat na pravé ruce jen týden před nástupem do vily. A to ještě netušil, jak moc pro něj bude pobyt mezi VyVolenými skličující.

Postupně se všem soutěžícím svěřoval s tím, že trpí klaustrofobií a moc chce zpátky domů. Ve včerejším Zúčtování proto z lítosti dostal nejvíc palců dolů, ač se mají dávat především tomu, kdo je soutěžícím nejméně sympatický.

A právě to naštvalo moderátorku Terezu Pergnerovou (49), která celé hlasování označila za habaďůru. Uvidíme, koho si nakonec El Nino vybere do pátečního Duelu, v němž diváci rozhodnou o tom, zda se mu splní přání a odejde pryč, nebo ve vile nakonec zůstane.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám