Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Moderátorka Tereza Pergnerová (49) má ve zvyku, že po každém televizním projektu na rok nebo rok a půl zmizí z očí veřejnosti. Zajímalo nás, co během té doby dělá a z čeho vůbec žije, když nemá žádnou pravidelnou práci.

"Jsem typickou ženou v domácnosti. Takže vařím, žehlím, starám se o děti. Já se nerada rozmělňuju ve více projektech, ale když už nějaký dělám, baví mě to," vysvětlila Super.cz Tereza. "Jsem skromná, žiju tak. Všechny účty mám ale zaplacené a funguju s rozvahou," dodala.

Poslední víceméně pravidelnou práci měla v jednom rádiu. "Ale neměla jsem čas na rodinu, navíc jsem chtěla další dítě, narodila se Natálka a pak už by to vůbec nešlo," dodala moderátorka nové řady VyVolených.

Na to, že jednu dobu byla sama pod drobnohledem médií, nevzpomíná. "Žiju přítomností. Co se minulosti týče, odpustila jsem sobě i všem ostatním. S věkem to tak přichází a i já docházím k všeobecným pravdám," dodala Tereza, která se snaží před popularitou ochránit svoje děti.

"Myslím, že se mi to docela daří. Mají svoje kámoše, svůj život. Nevidím důvod, proč je do toho kolotoče zatahovat," domnívá se s tím, že právě rodina je pro ni to nejdůležitější. "Matky, které upřednostňují kariéru před dětmi, na ně mají mnohem méně času. Já se svými dětmi prožívám všechny jejich vzteky i radosti a jsem za to šťastná," uzavřela.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám