Hlavní obsah
Článek

Moderátorka Tereza Pergnerová (49) je opět šťastná po boku přítele Jiřího Chlebečka a vychovávají spolu děti Samuela a Natálku. S Chlebečkem vztah moderátorka ukončila poté, co skončila s dětmi málem na ulici, protože neplatil nájem za dům. Tereza s dětmi se tehdy odstěhovala k mamince.

"Pro mě je směrodatná rodina, bydlíme spolu, jsme spolu, vychováváme spolu děti. A snad je to dobře. Život má srovnanej, vrátili jsme se k sobě, proběhlo nějaké odpuštění. Ono je lehké se opouštět, když nejsou děti. Když je máš, je to téměř dané. Jsem šťastná," řekla Super.cz Tereza Pergnerová.

I bydlení už mají vyřešené. "Už rok bydlím v nádherné židovské čtvrti v domečku v Rakovníku. Je to velmi skromný, obyčejný, pohádkový domeček, žádnej luxus, jak se psalo. Normální rodina, jako má každej z vás doma, nic výjimečného," vysvětlila Tereza, která se vrací na televizní obrazovku coby moderátorka VyVolených.

"Těším se na to. Vždycky potřebuju být větší čas doma, vyčistit si hlavu, udělat pár věcí a pak se těším na práci. Už jsem stará to dělat jinak," dodala Pergnerová.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám