Hlavní obsah
Článek

Televize Prima intenzivně jedná o moderátorech nové řady reality show VyVolení, která se, jak vás Super.cz jako první včera informoval, po šesti letech vrací na televizní obrazovky.

A zdá se, že Prima má opět zájem o osvědčené moderátory z minulých sérií. S Primou horečně jedná Tereza Pergnerová (49), která se díky VyVoleným vrátila zpět na výsluní, a tak jsou pro ni jistou srdeční záležitostí. Ve hře je samozřejmě i Libor Bouček (43), jenž dokázal Pergnerovou skvěle nahradit, když ji postihly zdravotní problémy.

Nabídku moderovat šmírovací reality show, v níž jsou různorodí soutěžící zavření ve vile prošpikované kamerami, opět dostala i modelka a moderátorka Diana Kobzanová (42), jež diváky prováděla Noční show ve vile.

Podle informací Super.cz ale Kobzanová lákavou nabídku s díky odmítla s tím, že má úplně jiný životní rytmus než před šesti lety. Jako přítelkyně hokejisty NHL Michaela Frolíka bude muset hodně přemýšlet nad tím, jak skloubit soukromý a pracovní život, což by se s moderováním reality show dalo jen těžko.

Kobzanová má přitom na moderování Noční show VyVolených ty nejlepší vzpomínky. Byla to jedna z jejích prvních moderátorských příležitostí a vůbec první práce v televizi, kde se toho v přímém přenosu hodně naučila. Ve VyVolených ji ale nakonec neuvidíme.

Reklama

Další články

Načítám