Hlavní obsah
David Zápal
Článek

Moderátorka úspěšné a nedávno skončené reality show Farma Tereza Pergnerová (49) se zlobí! A její rozhořčení je větší než Fantomasův vztek na novináře Fandora. Štvou ji totiž informace, jež se objevily na veřejnosti. Podle nich má právě ona po Leoši Marešovi (47) převzít moderování třetí řady pěvecké soutěže Česko-Slovenská SuperStar. „V žádném případě to není pravda,“ řekla Super.cz rozhořčeně Tereza.

„Přečetla jsem si jeden článek ohledně SuperStar. Jde o holý nesmysl. Nikdo mě bohužel neoslovil na projekt SuperStar a ani o tom s nikým nejednám. Pokud má někdo zájem, aby se o tomto projektu v souvislosti se mnou psalo, připadá mi to nekorektní. Je to věc lidí, kteří byli skutečně osloveni. Já o této věci s Novou opravdu nekomunikuji. A ve chvíli, kdy už další řadu oficiálně ohlásili, by ta jednání skutečně už musela minimálně probíhat,“ říká Pergnerová, která se nedávno už poněkolikáté vrátila k příteli Chlebečkovi.

Odmítá také tvrzení deníku Aha!, že se k celé záležitosti nechce vyjadřovat. Také Nova podle našich zpráv s nikým o údajné účasti Pergnerové na projektu SuperStar nekomunikovala, jak se v článku píše. Kdo bude moderovat další řadu soutěže tedy zatím jasné není. Zcela jasné jsou ale termíny castingů. Ty proběhnou 10.11. v Košicích, 11.11. v Banské Bystrici, 17.11. v Ostravě, 18.11. v Brně, 1. a 2.12. v Bratislavě a 15. a 16.12. v Praze.

Reklama

Další články

Načítám