Hlavní obsah
Článek

Moderátorka Tereza Pergnerová (49), která se i s dětmi vrátila ke svému dlouholetému partnerovi Jiřímu Chlebečkovi, nyní pěje na svého přítele jen samou chválu a dokázala mu odpustit všechny potíže, které jí způsobil s pronajatým domem, kvůli němuž jí hrozily obrovské finanční problémy. Neúnosná partnerská krize, jež stála za bouřlivým rozchodem, je tak už minulostí a Tereza opět vstoupila do stejné řeky.

„Podle toho, co zažívám, a věřte mi, že nefabuluji a beru život tak, jak je, tak jsem přesvědčená o tom, že na sobě Jirka obrovsky zapracoval a že nikdy nebyl lepší otec i milenec než teď, po té šílené věci, co se nám přihodila,“ svěřila se serveru Prásk.tv Pergnerová.

Oblíbená moderátorka si je vědoma toho, že se brzy může dočkat další partnerské krize, ale tentokrát si je jistá, že ji oba překonají.

„Myslím, že je snadné milovat jeden druhého, když všechno klape. Ale cením si toho úsilí někoho milovat, i když věci třeba nebyly tak, jak měly být. Možná můžu být pro někoho naivní nebo tupá, ale já jsem zkrátka zvyklá lidem ze svého okolí odpouštět a směrodatná je pro mě kompletní rodina,“ míní populární moderátorka. Přejeme Tereze hodně štěstí a doufáme, že jí to tentokrát konečně vyjde.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám