Hlavní obsah
Článek

Slavná moderátorka Tereza Pergnerová (49) je šťastná máma dvou dětí. Má dceru Natálku a syna Samuela. A právě její syn se postaral o dojemnou chvíli, kterou si Tereza prožila. Vylétl totiž z hnízda. Samuel odjel na zkušenou do Tyrolska a moderátorka sdílela dojemné video, kde se s ním rodina loučí.

Krásné video, ke kterému Tereza napsala „Synu, ať se Ti daří,“ rozněžnilo i sledující, kteří neváhali a okamžitě moderátorskou špičku v oboru podpořili.

„Pamatuji si, kdy se Vám Terezko narodil. Tak strašně ten čas letí, ať se mu daří,“ strhla se lavina krásných zpráv. „Vyrostl do krásy ten Váš syn, Terezko. Ať se daří,“ napsala další z fanynek. A jedna sledující dokonce přiznala, že ji video rozplakalo. „Wow, tak to tedy letí... Vždyť se nedávno Samík narodil.... Hodně štěstí tfuj tfuj a ať narazí jen na dobré lidi a pomáhá starším. Budu bulet, držím pěsti.“ A nebyla zdaleka jediná, kterou video dojalo.

Teď Tereza bude myslet na své děti, a zároveň si jistě bude užívat tišší domácnosti. Jak nám sama přiznala, má ráda ticho. „Čím starší jsem, tím víc inklinuji k tichu, to neznamená, že bych upírala kvality hudbě, je mocná,“ řekla během Slavíků moderátorka Super.cz.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám