Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Televizní kamery nezaberou každé místo v sále a během reklamní pauzy se vypínají. Tím pádem vám přinášíme prostřednictvím fotografií atmosféru, která na předávání cen Český slavík panovala, a to mimo přímý přenos.

Známí pánové vyvedli svoje drahé polovičky, které se často ve společnosti neobjevují. Doslova paní Colombovou je žena Janka Ledeckého (61) Zuzana. Ta si samozřejmě nemohla nechat ujít to, že jednou z předávajících byla jejich dcera, talentovaná sportovkyně Ester Ledecká. Obě ženy svého života, manželku Zuzanu a dceru Amelii Annu, měl jako podporu v hledišti také Robert Kodym (57).

Večer byl i plný láskyplných gest. Na fotografiích můžete vidět, jak se k sobě měli Tereza Pergnerová (49) s partnerem Jiřím Chlebečkem, Richard Krajčo (46) s manželkou Karin anebo zlatý Slavík Marek Ztracený se snoubenkou Marcelou. Veselo bylo u Vojty Dyka (38) s manželkou Tatianou. "Obyčejní" hosté sice se sklem s alkoholem do sálu nemohli, oni ale měli zřejmě výjimku.

V zásobě máme i lechtivější snímky. Podívat se můžete na to, jak si Lucie Borhyová (46) s kolegyní z Novy Inou Puhajkovou poměřovaly výšku svých rozparků, anebo okamžik, kdy Vašek Noid Bárta rovná manželce Elišce šaty, aby jí poprsí drželo na správném místě. A ke gestu Jakuba Koháka (49) zachycenému na fotografii, se raději nebudeme vyjadřovat.

Reklama

Další články

Načítám