Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Když se vysloví jméno Karel Poborský (47), tak se pamětníkům nejspíš vybaví vlasatý fotbalový záložník, který v roce 1996 exceloval na Mistrovství Evropy ve fotbale. Pravdou je, že bývalý profesionální sportovec už o svou pověstnou prstýnkovou hřívu přišel. Za to se jí ale pyšní jeho dcerka Rozárka.

S nejmladší ratolestí a partnerkou Andreou Tomšů vyrazil na zahájení happeningu Teribear hýbe Prahou. Zde nejen věnoval věci do dražby, ale také šel příkladem a vyběhl s topmodelkou a dalšími účastníky na trať. „My se s Terezou známe přes deset let. Poprvé jsme se potkali v kojeneckém ústavu, kde mi ukázala celý svůj projekt. Od té chvíle jsem věděl, že jakmile bude chtít pomoct, tak jí budu k dispozici,” nechal se slyšet Poborský, který Nadaci Terezy Maxové (52) dětem věnoval k vydražení dresy.

Poborského dcerka je skutečně rozkošná holčička. Dle očekávání se ji bývalý sportovec snaží vést k pohybu. „Je jí pět let, a tak se jí snažím ukázat od každého kousek. Žijeme relativně sportovním životem a je jen na ni, pro jaký sport se v budoucnu rozhodne,” říká bývalý reprezentant, který si se svou holčičkou někdy i zahraje fotbal.

Byť Poborský oficiálně ukončil kariéru, tak se snaží udržovat stále ve formě. „Chodím běhat relativně pravidelně. Teď změním lokaci a budu běhat tady,” říká Poborský, který se kromě běhu věnuje tenisu a občas si zahraje hokej.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám