Hlavní obsah
Článek

Byly časy, kdy Tereza Maxová (52) svou rodinu spíše skrývala před mediálním zájmem. Dnes, když už ale její dvě mladší děti Mína a Aiden, které má s developerem Burakem Oymenem, mohou vyjádřit svůj názor, tak čas od času zveřejní na sociálních sítích fotky ze soukromí.

Aktuálně si topmodelka užívá s rodinou v jejich letních sídle v manželově rodišti v Turecku. Už se stalo tradicí, že jejich domovem se na léto stává luxusní hotelový rezort v oblasti Kaplankaya, který s manželem vybudovali.

Jelikož je v Turecku navštívil i Terezin syn z prvního manželství Tobias Joshua Fetterlein, byla to dobrá příležitost k tomu pořídit si společnou rodinnou fotku. „Znovu setkání u ohně,” komentovala Maxová snímek pořízený u ohniště, na kterém pózuje s manželem a všemi třemi dětmi.

Je dost pravděpodobné, že se Tereza ukáže se svými dětmi také v Česku. Se svou nadací totiž připravuje další ročník desetidenního charitativního nonstop happeningu Teribear hýbe Prahou, který se uskuteční od čtvrtka 5. 9. do soboty 14. 9. 2019 na vrchu Vítkov.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám