Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Soukromí rodiny je pro Terezu Maxovou (52) prioritní. Zastihnout českou topmodelku v obležení všech jejích dětí a partnera je prakticky nemožné. Ani na zahájení charitativního happeningu Teribear hýbe Prahou jí potomci nedělali společnost. Tereza ale uvedla, že pro charitu děcka vyběhnou. A jak řekla, tak se i stalo.

Pár dnů po zahájení akce, která trvá do 16. září, Tereza vyběhla na Vítkově i s dcerou Mínou a mladším synem Aidenem. „Letošní Teribear si užívám i s rodinou, s Mínou a Aidenem. Společně jsme zvládli několik koleček, Mína to proložila i gymnastikou a Aiden, který většinou pohybu moc nedá, je to spíš náš malý filosof, se nechal strhnout atmosférou a taky něco uběhl. Oběma se moc líbilo, že můžou pomáhat dětem a já jsem byla ráda, že je to baví a že se hezky zapojily," svěřila se Super.cz Maxová.

Modelčin starší syn Tobias zase dělal garde babičce na finále Schwarzkopf Elite Model Look. Šlo ale spíš o výjimky, přestože nyní Maxová s dětmi v Česku pobývá.

„Trávíme dva měsíce v Česku, děti tady chodí do české školy kvůli jazyku,” nechala se slyšet Tereza.

Související témata:
Protipěchotní miny

Reklama

Další články

Načítám