Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Už jsme vás na Super.cz informovali o tom, že si Tereza Maxová (52) po mnoha letech života na hromádce vzala svého partnera a otce dvou dětí Buraka Oymena.

Svatba proběhla v Turecku, rodné zemi ženicha, dále vyplulo na povrch, že Maxové byly po boku její důležité přítelkyně, kolegyně Eva Herzigová, Daniela Peštová, Karolína Kurková a Veronika Vařeková, dvorní návrhářka Klára Nademlýnská, či pravá ruka Terezie Sverdlinová. Nyní se Tereza rozhodla podělit s dalšími svatebními snímky a s manželem poskytla krátké vyjádření. „Tobias, Mína a Aiden oficiálně potvrzují, že se jejich rodiče - Tereza Maxová a Burak Öymen v sobotu 1.10.2016 vzali,” uvedla Maxová a dále upřesnila nyní již známou skutečnost: „Svatba proběhla v Turecku, v úzkém kruhu rodiny a přátel.”

Na prvním zveřejněném snímku ze svatby jste si mohli prohlédnout topmodelku ve svatební róbě od italského designéra Francesca Scognamiglia, na nových fotkách novomanželé pózují profesionálnímu fotografovi v ležérním oblečení, které oblékli po obřadu. Vnímavému pozorovateli neujde, že oba zdobí saténové šerpy s nápisem „Just Married.”

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám