Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Datum 1. října bude mít pro Terezu Maxovou (52) už navždy unikátní význam. Česká topmodelka a zakladatelka nadace nesoucí její jméno si totiž podle všeho tuto sobotu vzala svého dlouholetého partnera Buraka Oymena.

Maxová ani její manažerka prozatím neposkytly ke šťastné události oficiální stanovisko. Tereza ale prostřednictvím sociální sítě Instagram zveřejnila snímek z obřadu, který se odehrával na břehu moře. Modelka na snímku líbá svého partnera a přitom jí ve větru romanticky vlaje dlouhý závoj.

Jako rodina spolu Tereza a Burak žijí již řadu let a kromě modelčina syna Thobiase z prvního manželství vychovávají ještě dvě své děti, starší dceru Mínu a nejmladšího syna Aidena. Od minulé soboty ale tvoří rodinu oficiálně.

Česká topmodelka a turecký podnikatel spolu žijí v Monaku. Samotný obřad podle našich informací proběhl v Turecku, rodné zemi ženicha.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám