Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Tereza Maxová (52) brzy oslaví dvacet let působení nadace nesoucí její jméno, která pomáhá potřebným dětem. Za dvě dekády organizace pomohla obrovskému množství dětí a dobře mířená pomoc za tu spoustu let začíná nést své ovoce.

„Člověk má možnost vidět před a po. Pamatuju si na dvojčata z kojeňáčku, která jsem měla u sebe doma. Tenkrát ta adopce byla skoro nemožná, nakonec se dostala do Londýna, jeden studuje práva, druhý je úspěšný kadeřník. Jejich maminka mi řekla, že jsem ten zapomenutý článek v jejich životě. To mě vždycky hrozně moc potěší,” řekla nám Tereza Maxová během své poslední návštěvy Prahy, když zahajovala happening Terybear hýbe Prahou.

Tereza Maxová pomohla nespočtu dětí k získání vlastní milující rodiny, neuvažovala modelka někdy o tom, že by sama do své rodiny natrvalo přijala opuštěné dítě? „My jsme početná rodina, mám tři děti. Všechno se děje ve velké rychlosti a člověk chce, aby měl na děti čas. Myslím si, že díky tomu, že mám nadaci, tak pomůžu podstatně více dětem a dává mi to větší smysl,” vysvětlila svůj postoj Tereza Maxová.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám