Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Je vždycky svátkem, když se v české společnosti objeví Tereza Maxová (52). Česká topmodelka, která žije s rodinou v Monaku, dorazila o víkendu do Prahy, aby se zúčastnila posledního bloku Mercedes-Benz Prague Fashion Weeku.

Na večírku magazínu Proč ne?! zorganizovala modelka dobročinnou dražbu. Nakonec se v aukci unikátních předmětů podařilo vybrat neuvěřitelný milión tři sta tisíc korun. Tato částka poputuje na konto Nadace Terezy Maxové a bude použita na úhradu stipendií pro děti bez domova. „Nečekala jsem, že to bude až tak vysoká částka. Já to přepočítávám, protože vím, že každá částka pomůže konkrétnímu děcku. Pomůže se tedy víc jak dvaceti pěti dětem, to je pro mě úspěch," řekla Maxová.

Společně s Terezou dorazily do Prahy dvě další významné dámy, česká supermodelka Veronika Vařeková a módní návrhářka Eva Cavalli. Prý nebylo těžké je přemluvit, aby ji následovaly. „Ony jsou kámošky. Navíc jde o dobrou věc. Nejde jen o to zúčastnit se pouze fashion weeku, ale jde o to dát šanci mladým lidem začít nový život se vzděláním. To je podle mě moc důležitý,” říká Tereza Maxová. Jak dlouho se modelka zdrží ve své domovině a co všechno ji čeká, se dozvíte v našem video interview.

Reklama

Další články

Načítám