Hlavní obsah
Článek

Na českých premiérách je většinou o večerní róby nouze, tentokrát to ale byla výjimka. Známé tváře si na svých modelech daly záležet a šaty, které jim většinou visí ve skříni, se rozhodly provětrat.

Ve večerních šatech se na slavnostním uvedení swingového muzikálu Zasněžená romance a na afterpárty v prostorách Divadla Broadway objevila například Tereza Mátlová (48), která ztvárňuje v hudebním představení jednu z hlavních rolí.

Delší model v černé barvě zvolila i její mladší kolegyně Nikola Ďuricová, které v krajkových šatech svůdně prosvítaly nohy. Svůj oděv nepodcenila ani manželka Pavla Trávníčka (73). Zatímco Monika zvolila na párty dlouhé zelené šaty, její manžel dorazil i se starším synem v modrém obleku.

Sako a tmavé kalhoty z šatníku vytáhl Jiří Krampol (85), který na akci nedorazil se svou manželkou, ale s kamarádem, a známý sexuolog Radim Uzel oblékl modré džíny a k nim modrou vestu a ladící sako.

Jednoznačně nejvíce v divadle zářila Leona Machálková (56), která oblékla opravdu extravagantní model. Kdo další se na premiéře Zasněžené romance objevil, můžete vidět v naší galerii.

Reklama

Další články

Načítám