Hlavní obsah
Článek

V trojici operních zpěvaček, které společně vystupují pod názvem Opera Divas, působila vedle kolegyň Terezy Mátlové (48) a Andrey Kalivodové (46) trochu jako ošklivé káčátko. Ne, že by v sobě Pavlína Senič neměla osobitý půvab, neuměla ho ale zvýraznit.

Outfity, které vynášela, nelichotily její postavě, dělaly ji mohutnější, tak trochu kobylózní. Nepomohly ani barvy a vzory, které si vybírala. Ve zvířecích vzorech vypadala vulgárně, dokázala vyděsit i psychedelickou róbou v kombinaci barev působící jako z LSD tripu.

O to víc nás překvapila na 10. výročí profesního magazínu Best of, kde vystupovala. Takhle to Pavlíně ještě nikdy neslušelo. Pochvalných reakcí se dočkala i na sociální síti, kde fotografie z večera postovala.

"Není nic lepšího, než když jedete na vystoupení, v ruce máte pouze kabelku, noty a o vše ostatní se vám postará skvělý a profesionální team," pochvalovala si pěvkyně, která si najala profesionálního stylistu, který jí nechal na míru ušít šaty od návrhářky Petry Brzkové a svěřil ji i do péče kadeřnice a vizážistky.

"Tak za 1. smaragdovou miluji, za 2. jsem Tě nemohl poznat .... mladší sestra? a za 3. ti to Pavlí sekne úplně nejvíc," zněla jedna ze spousty reakcí, kdy fanoušci komentovali, jak to pěvkyni sluší.

Reklama

Další články

Načítám