Hlavní obsah
Článek

Její rodiče jsou ve svých profesích úspěšní. Matka má za sebou mnoho divadelních i operních rolí, otec je úspěšným producentem. Řeč je o Tereze Mátlové (48) a Františku Janečkovi (79). Nyní se opět do světel reflektorů dostává také jejich dcera a začíná zkoušet další muzikálovou roli. Od listopadu se totiž objeví v chystaném muzikálu Kocour v botách.

V divadle Emily Janečková (10) absolvovala už první čtenou zkoušku a také měření na kostýmy. Dcera Mátlové není ale na divadelních prknech žádným nováčkem. Téměř odmala vyrůstala díky svým rodičům v divadelním prostředí. Loni si také zazpívala s českým národním symfonickým orchestrem píseň Cosetty z muzikálu Bídníci, ve kterém účinkovala.

Nyní bude muset Emily skloubit měsíční zkoušení své role se školními povinnostmi. Na premiéru muzikálu Kocour v botách, která se uskuteční 28. listopadu, už se teď těší. Její pracovní povinnosti ale školní docházku rozhodně nepoznamenávají. Emily je totiž vzorná školačka. „Mám samé jedničky, ve škole mi to jde,“ pochlubila se Super.cz. V dětském muzikálu v Divadle Broadway si zahraje po boku Vojty Drahokoupila, Josefa Vágnera, Nelly Řehořové, Michala Kavalčíka nebo Jana Kopečného.

Reklama

Další články

Načítám