Hlavní obsah
Článek

Módní kritici do nich můžou hučet jako do dubu, ale stejně je to u valné části zbytečné. Zdálo by se, že pojem dress code black tie by už mohl být aspoň mezi známými tvářemi zažitý, ale opak je pravdou. Důkazem byla slavnostní premiéra muzikálu Fantom opery. Dam ve velké večerní, natož pánů ve smokingu, se moc nenašlo.

Producent František Janeček (79) šel pochopitelně příkladem, stejně jako umělecký soubor. Velkou večerní vynesly zpěvačky Michaela Gemrotová (38), Tereza Mátlová (48), Monika Sommerová, Natálie Grossová (21) i nováček v souboru Kristýna Růžičková. Mezi hosty už jich zdaleka tolik nebylo, jak ostatně uvidíte v naší bohaté fotogalerii.

Za příklad dokonale sladěných párů by mohli jít Petr Janda (81) s manželkou Alicí, Iveta Vítová (40) s manželem Jaroslavem a překvapivě i Andrea Pomeje (35) se svým klempířem Petrem, který na své vymakané tělo sehnal předpisový smoking.

Větší faux pas než u dam byly modely některých pánů, například Ladislava Freje anebo muzikanta Zdeňka Merty či manžela operní divy Andrey Kalivodové, která přišla ve velké večerní, zatímco manželova variace s tričkem byla dost tristní. Posuďte sami.

Reklama

Další články

Načítám