Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Na zpěvačku Terezu Mátlovou (48) se sice v muzikálu Fantom opery můžeme těšit až v září, až se legendární dílo Andrewa Lloyda Webbera vrátí na prkna GoJa Music Hall, ale už nyní se na svoji roli operní divy připravuje. Mimo jiné i prací.

Za Terezou už nemusíme jenom do Ústí nad Labem, kde hraje v několika inscenacích. "Sice jezdím na vystoupení mimo Prahu, nedávno jsem zpívala v Košicích nebo v Karlových Varech, ale často také hostuji v Národním divadle, za což jsem ráda, hraju i v operetě Netopýr v Hudebním divadle v Karlíně. Užívám si to, že už jsem se konečně dostala i do dalších divadel v Praze," řekla Super.cz.

Má dokonce tolik práce, že letos s partnerem Františkem Janečkem (79) a dcerou Emily nestihli ani zimní dovolenou v teple v Dominikánské republice nebo na Floridě. "Ono je to i to složitější, že Emilka už chodí do školy, tak ji nemůžeme tak často uvolňovat. Škola je neúprosná, když Emilka chodí už do třetí třídy. Navíc to nedělá dobře ani hlasu. Ale měli jsme krásné Vánoce tady, změna je život. K moři pojedeme v létě jako všichni. A už se těším i na září, kdy zase začneme hrát Fantoma opery," vysvětlila Tereza.

Reklama

Další články

Načítám