Hlavní obsah
Článek

Poslední představení nejen v letošním roce, ale na hodně dlouhý čas. Hlavní představitelé muzikálu Fantom opery se s legendárním dílem Andrewa Lloyda Webbera loučili s těžkým srdcem. Nejen dámy Michaela Gemrotová (38) a Tereza Mátlová (48) měly slzy v očích, dojatý byl i Fantom Marian Vojtko (51).

"Tři sezóny a teď poslední představení... Láska, bolest, přátelství, oddanost, vytrvalost, slzy, dojetí, štěstí. Tolik by toho člověk mohl říct, co pro něj Fantom opery znamená. Ale také přece Marian Vojtko. Budete ho nenávidět a budete ho milovat, takový je on, takový je Fantom. Je mi ctí stát s ním na jevišti a neskutečně mu fandím! Děkuju za to, že jsi," vyznala se Míša Gemrotová.

"Vám všem děkuji, že jste s námi, těšíme se na vás jako Hrabě von Krolock a Sára v úžasném muzikálu Ples upírů, který následuje. A věřte mi, tam toho Vojtka budete milovat snad ještě víc," dodala. Sám Marian se na své stránce na sociální síti zase pochlubil dárečky, které mu jeho věrné fanynky na poslední představení donesly. "Už nemusím nic kupovat na Vánoce," liboval si.

Fantom opery ale nekončí definitivně. Jen musel ustoupit novému projektu Ples upírů, který se bude v GoJa Music Hall uvádět od 12. února. "Fantoma jste neviděli naposledy. Jen teď musíme uložit všechny kulisy do hodně velkého skladu. Některé mají i dvanáct metrů na délku a čtyři na šířku. A hned se začínají stavět nové, už pro Ples upírů. A slibuji, že Fantom opery se ještě časem vrátí," ujistil nás producent František Janeček (79).

Reklama

Další články

Načítám