Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Do dalšího kola pěvecké soutěže The Voice Česko Slovensko (12) sice nepostoupila, sen o kariéře zpěvačky ale Katie Kei neopouští. Začínající zpěvačka, vlastním jménem Kateřina Kolčavová, nehodlá pověsit svou milovanou profesi na hřebík a do světa právě pouští svůj zbrusu nový videoklip k singlu Stop.

V hudebním světě není Katie žádným nováčkem. Účinkovala v muzikálu Mary Poppins, vyzpívala si první místo v soutěži Diamonds Voice a dostala se do TOP 5 grand finále americké soutěže WCOPA, kde rok před Katie reprezentovala Českou republiku vítězka páté řady Česko Slovenské Superstar Tereza Mašková (28). Kromě toho má za sebou spolupráci s Milanem Peroutkou (34).

V právě vysílané soutěži jí ale porotci šanci nedali. Teprve devatenáctileté blondýnce nejvíce uškodil krátký časový úsek, kdy se porotci mohou otočit a vybrat si tak interpreta do svého týmu. „Kdyby se otočil, vybrala bych si Vojtu Dyka. Nejvíc mě na celé soutěži mrzí, že s porotou vůbec nejste v kontaktu. Ani jsem je nezahlédla, takže nemám žádný feedback ke svému vystoupení,“ uvedla Katie, která ten večer bravurně zazpívala píseň Believer od Imagine Dragons.

První nezdar ale mladinkou zpěvačku neodradil a po své prvotině, písni Burn It Down, natočila videoklip k songu Stop, který má sloužit jako povzbuzení pro lidi, kteří jakýmkoli způsobem bojují se šikanou. A v plánu má mnohem víc.

Reklama

Další články

Načítám