Hlavní obsah
Článek

Vítězství v poslední řadě SuperStar jí otvírá stále nové dveře. Krátce poté, co se Tereza Mašková (27) stala novu SuperStar, nastoupila do další pěvecké reality show Tvoje tvář má známý hlas. Nedávno dostala roli v divadelním představení Sopranistky, které režíroval Ondřej Sokol, brzy vystoupí na jednom jevišti s Karlem Gottem a nyní dostala příležitost jako modelka.

„Focení jsem si moc užila, fotografka byla velice příjemná, a ještě v tak krásných šatech jsem se cítila jako princezna,” svěřila se po focení zpěvačka, pro kterou to nebyla úplně první příležitost, svým způsobem byla ale jedinečná. „Už jsem měla tu možnost fotit, ale toto focení bylo velice příjemné, ateliér fotografky byl dokonalý, skoro všechno bylo růžové, takže jsem si cítila jako doma.”

Dvaadvacetiletou růžovovlasou rebelku si vybral na nafocení svých autorských společenských šatů návrhář Dominik Navrátil. „Spolupráce s Dominikem vznikla tak, ze mě oslovil a já jsem se podívala na jeho práci. A neváhala jsem začít spolupracovat,” říká Tereza, která by modelkou ale být nechtěla. „Se svojí prací zpěvačky jsem spokojena a jednou za čas si odskočit na focení je příjemná změna. Ale určitě bych svou práci nezměnila,” říká Tereza Mašková.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám