Hlavní obsah
Článek

Ve finále SuperStar se utkaly tři dívky. Jedna z nich zažila stejné emoce jako kdysi Aneta Langerová, Sabina Křováková či Emma Drobná.

Holčičí trio bylo nejprve zredukováno na duo. Jedna ze soutěžících prostě musela skončit jako třetí. „Vy tři jste tak talentované, že mi stojíte za to, abych se postavil a projevil vám úctu,“ vychválil Pavol Habera tři finalistky do nebes těsně předtím, než jedna z nich v SuperStar skončila. Nejmenší podporu diváků měla Karmen Pál-Baláž.

„V každém případě jsem hrdá na to, co jsem dokázala. Moc děkuji, že jsem se sem dostala,“ rozloučila se s publikem se slzami v očích zpěvačka, jíž patří pomyslný bronz.

Tereza a Eliška dostaly možnost zazpívat další píseň, aby diváky definitivně přesvědčily o svém talentu. Eliška vsadila na Lásko má, já stůňu od Heleny Vondráčkové, Tereza excelovala s písní Jednoho dne se vrátíš od Věry Špinarové.

SuperStar se nakonec stala favoritka. Vítězství Terezy Maškové (28) nikoho příliš nepřekvapilo, protože její výkony byly dech beroucí. „Děkuju vám moc za vaši podporu. Nevím, co mám říct, strašně moc děkuju,“ hledala jen těžko slova ve výjimečném životním okamžiku.

„Chci poděkovat kapele, tanečníkům, moderátorům, rodině, kamarádům, úplně všem,“ dodala Eliška Rusková, která skončila druhá.

Souhlasíte s výsledkem SuperStar?
Ano, Tereza je skvělá zpěvačka
41,8 %
Ne, měla vyhrát Eliška, nebo Karmen
3,7 %
Je mi to jedno
54,5 %
Celkem hlasovalo 3096 čtenářů.

Reklama

Další články

Načítám