Hlavní obsah
Článek

Světem sociálních sítí proběhla výzva, aby influenceři sdíleli fotku starou deset let. A nevyhnulo se to ani českým hvězdám. Jak vypadaly úřadující královny krásy Lea Šteflíčková (25), Tereza Křivánková (29) Jana Šišková (29) a také patronka nejprestižnější soutěže krásy Nikol Švantnerová (31)? Podívejte se sami.

Na čtyřiadvacetileté Tereze Křivánkové bylo vidět, že už pošilhávala po kariéře modelky. "Když vidím ten postoj, tak se musím smát. Myslím, že jsem tu fotku fotila, abych ji tenkrát poslala do modelingové agentury. Je to hrozně vtipný," řekla Super.cz Tereza.

To dvacetiletá Lea Šteflíčková už v deseti letech měla za sebou focení a kampaň. "Už v pěti letech získala kontrakt na focení pro anglickou firmu. Chodila jsem na castingy. Trošku jsem se styděla, ale časem se člověk otrká. Ve čtrnácti letech jsem byla poprvé v zahraničí," prozradila Lea.

Čtyřiadvacetiletá Jana Šišková už ve čtrnácti letech sázela při focení pózy jako modelka. V té době ale rodačka ze Zubří plánovala kariéru profesionální sportovkyně a byla velmi úspěšnou juniorkou v biatlonu.

15 let je na fotce také Nikol Švantnerové. V té době už se aktivně věnovala modelingu a pracovala hlavně v zahraničí, především v asijských zemích.

Reklama

Další články

Načítám