Hlavní obsah
Článek

Třetí nejkrásnější Češka Tereza Křivánková (29) měsíc bojovala na Filipínách o titul Miss Earth. Bohužel se nedostala ani do Top 18. Po návratu do Česka popsala, že to byla velká zkouška. Netušila, jak náročný pobyt to bude.

„Všichni mě varovali, ale předčilo to má očekávání. Jsem ráda, že jsem doma,“ řekla Super.cz Tereza. „Spaly jsme dvě tři hodiny denně, jídlo nic moc. Měly jsme snídaně a večeře, přičemž se večeřelo převážně smažené jídlo. Možná i díky tomu hodně holek během pobytu onemocnělo,“ popsala Česká Miss Earth.

Několik dívek prý dokonce zkolabovalo. Také Tereza onemocněla a nemohla se několik dní zbavit horečky. „V jednu chvíli jsem myslela, že budu muset do nemocnice, naštěstí mi pomohly prášky. Řada holek na tom byla hůř. Slečna z Venezuely omdlela přímo během finále. Jednu dívku dokonce něco kouslo a je v nemocnici na Filipínách, kde bude minimálně dva týdny,“ prozradila.

Tereza mimo jiné promluvila o nehodě, která se stala, když dívky převáželi na jednu z destinací. „Nedalo se tomu zabránit. Píchli jsme pneumatiku, řidič nemohl auto dál ovládat. Byli jsme bohužel mimo Manilu a nemocnice, kam nás odvezli, byla v horách. Musím říct, že bychom si měli vážit českého zdravotnictví. Nechtěla bych, aby mě tam třeba operovali,“ dodala Křivánková po svém návratu do Česka s tím, že se naštěstí nikomu nic vážného nestalo.

Na letišti Terezu s květinou přivítal přítel Tomáš a také Česká Miss 2015 Nikol Švantnerová.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám