Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Třetí nejkrásnější Češka letošního roku, Česká Miss Earth 2018 Tereza Křivánková (29), už tři týdny na Filipínách bojuje o korunku světové královny krásy a titul Miss Earth. A právě dnes se v 13 hodin rozhodne, která kráska z 89 zemí světa se stane nejkrásnější dívkou planety Země.

"Poslední víc jak týden jsem onemocněla virózou, měla jsem vysoké horečky. Bylo mi vážně hrozně, ale nikdo nechce koukat na bledou holku v posteli. Absolvovala jsem všechno co ostatní holky, i když mi bylo hodně zle," řekla Super.cz Tereza.

Křivánková na světové soutěži bojuje přirozeností, i když ví, že je možná jediná. Vyndaná žebra, plastiky nosu, umělé vnady, napíchané rty. S takovými úpravami dorazila řada jejích soupeřek. "A já jsem jako bonus už po týdnu zjistila, že mi nesedí ani ty umělé řasy, tak i ty jsem sundala," dodala Křivánková, která se i bez zásahu chirurga pyšní přírodním poprsím číslo 4.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám