Hlavní obsah
Článek

Třetí nejkrásnější Češka Tereza Křivánková (29) už za dva týdny odlétá reprezentovat Českou republiku na jednu z největších světových soutěží Miss Earth na Filipíny. Přípravy jsou v plném proudu a na sociálních sítích na řadě "missích" webů je považována za jednu z favoritek.

"Momentálně zkoušíme šaty, doděláváme fotky, budu se učit líčit. Na světových soutěžích je důležité hodně výrazné líčení, lepení řas, velká tuna make-upu, to nezvládám, v tom mám rezervy, tak na tom pracuju," řekla Super.cz Křivánková.

Tereza má s Asiaty zkušenosti. Jako modelka zde byla velmi úspěšná a často tam létá. Naposledy byla v létě měsíc v Číně. "Japonskému trhu, kam jsem jezdila nejvíc, se líbí přirozenost, dětská krása, něžnost. Filipíny jsou ale prý pravým opakem. Uvidíme," vysvětluje.

Rady dostává od bývalých královen krásy. Loni se v Top 8 umístila její předchůdkyně Iva Uchytilová, před šesti lety světovou soutěž vyhrála Česká Miss 2012 Tereza Fajksová. "Bavila jsem se s Ivou Uchytilovou, ta mi dávala spoustu rad, jak zaujmout. Důležité je prý být hodně přátelská, být vidět i co se týče doplňků a šatů," dodala Křivánková na fittingu pro módní přehlídku návrhářky Natali Ruden, kde bude jednou z hvězd.

Uspěje Tereza Křivánková na Miss Earth?
Ano, má velkou šanci
32,2 %
Ne, určitě neuspěje
67,8 %
Celkem hlasovalo 1006 čtenářů.
Související témata:

Reklama

Další články

Načítám