Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Třetí nejkrásnější Češka letošního roku, Česká Miss Earth 2018 Tereza Křivánková (29), ukázala nového přítele. Se svým partnerem, bývalým vrcholovým sportovcem a mistrem republiky v cyklistice Tomášem Koudelou, poprvé vyrazili do společnosti. Nenechali si ujít premiéru nového českého filmu Po čem muži touží.

Pár už spolu bydlí ve společné domácnosti. "Jsme spolu moc šťastní, nedávno jsem se k Tomášovi přestěhovala," prozradila Tereza.

Seznámili se krátce před finále České Miss a hned pár dní po seznámení už je čekalo odloučení. Tereza na více jak měsíc odletěla jako modelka pracovně do Číny. A nyní si vztah na dálku vyzkouší znovu. Už za dva týdny česká kráska odlétá na Filipíny, kde bude Českou republiku reprezentovat na světové soutěži Miss Earth.

"Přítel je tolerantní, určitě to zvládneme. Máme Skype, telefony. Nevidím v tom problém," řekla Super.cz Křivánková.

Přípravy na světovou soutěž jsou náročné. "Řešíme šaty, kostýmy, líčení. Větší část příprav mám už za sebou. Musela jsem odevzdat spousty fotek, videa. S sebou vezu troje večerní šaty, které mi navrhuje Petra Pilařová, a patnáctery koktejlky. Finále je 4. listopadu, tak mi držte palce," dodala Křivánková, která je pracovně jako modelka velmi úspěšná. Ještě před odletem ji čeká prestižní focení pro známou značku a také módní přehlídka pro Natali Ruden.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám