Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Finalistka České Miss Tereza Křivánková (29) přiznala Super.cz, že neměla rozhodně lehké dospívání. Od mládí musela pracovat a pomáhat rodině. Tatínka nemá a maminka nemůže pracovat. Pomohl jí k tomu i modeling. Tereza pracovala jako modelka hodně v zahraničí, a mohla tak pomoci své mamince.

"V současné době jsem připravena na to, že do konce života budu mámě pomáhat. Rodina mě podporuje při studiích, ale finančně musím pomoci já," řekla Super.cz Tereza, které tatínek umřel a maminka kvůli zdravotním omezením vydělávat také nemůže.

"Vydělávám díky modelingu a vždycky jsem měla při studiu poloviční či celý úvazek v práci. Snažím se modeling brát jako přivýdělek, ale musím mít pravidelný příjem z práce," vysvětluje Tereza, která by ráda vyučovala o finanční gramotnosti a podpořila tak další mladé lidi. "Chtěla bych přednášet a pomoci dalším lidem, protože z rodiny nemusí vypadnout jen jeden příjem, ale může se stát, že vypadnou i dva. A ráda bych o finanční gramotnosti přednášela," dodala.

Tereza jako modelka je úspěšná nejen u nás, ale také v zahraničí. "Pro mě byla největším úspěchem druhá cesta do Japonska. Jsem šťastná, že se tam můžu stále vracet, dostávám práci od těch samých klientů. Vím, že tam vždycky pro mě práce bude," dodala finalistka České Miss 2018.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám