Hlavní obsah
Článek

Už na Valentýna se na plátnech kin objeví novinka osvědčeného týmu spisovatelky Evity Twardzik a režisérky Marty Farencové. Po filmech Všechno nebo nic a Příliš osobní známost jde o snímek V létě ti řeknu, jak se mám.

Natáčelo se zejména na Slovensku, ale v hlavních rolích uvidíme i řadu českýc herců od Terezy Kostkové (47), Simony Babčákové (51), Martina Hofmanna (46) a Ondřeje Sokola (52) po Jaroslava Plesla, který ztvární roli premiéra a televizní diváci ho znají mj. ze seriálu Ochránce nebo jako inspektora Bubníka ze Zločinů Velké Prahy. A právě najít dům, který by mohl "zahrát" premiérské sídlo, byl pořádný oříšek.

„Tuto lokaci jsme hledali úplně nejdéle, protože premiérovo bydlení musí být úplně jiné, než bydlení běžného člověka. Výběrem prostorů jsme chtěli podtrhnout i to, že premiér rozhodně není rodinný typ,“ vysvětluje scenáristka Evita Twardzik.

„Je to všechno krásné, ale tak chladné, že bych tu nechtěla bydlet. Nábytek byl moc pěkný, ale nepraktický. Mně osobně by takové bydlení nevyhovovalo, ale vím, že vysoce postavení lidé takto opravdu žijí,” doplnila ji herečka slovenská herečka Petra Vajdová, která hraje premiérovu manželku.

Jak bude premiér a jeho sídlo ve filmu vypadat, se můžete podívat v naší galerii.

Reklama

Další články

Načítám