Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Herečka Tereza Kostková (47) byla pozitivně testována na covid-19. Ještě v sobotu moderovala s Markem Ebenem StarDance. Podle informací Super.cz Kostková v neděli zrušila i divadelní představení Tik Tik na komorní scéně Divadla Kalich.

Česká televize informace o nemocné Kostkové potvrdila. Zdůraznila, že v sobotu byla testována s negativním výsledkem. "Bohužel se stalo to, co dnešní doba přináší. Moderátorka StarDance Tereza Kostková byla pozitivně testovaná na covid- 19 a v příštím díle tak nevystoupí. Přejeme jí hlavně lehký průběh onemocnění a brzké uzdravení," řekla Super.cz tisková mluvčí České televize Karolína Blinková.

Nyní televize řeší, zda bude moci v sobotu StarDance vůbec vysílat a všichni, kteří byli v kontaktu s herečkou, nebudou muset jít do karantény. Televize vše řeší s hygienickou stanicí, zatím informace nemá.

"Nyní všechny další kroky koordinujeme s hygienickou stanicí a budeme se řídit jejími pokyny. Stále věříme, že bude možné divákům sobotní přenos nabídnout. Samozřejmě s tím, že zdraví účinkujících a štábu je pro nás nejdůležitější. O tom, jak bude sobotní večer vypadat, budeme v následujících dnech informovat," dodala Blinková.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám