Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Na rozdíl od řady hereckých kolegů Tereza Kostková (47) pořád práci má. A to díky tomu, že moderuje v Českém rozhlase, na Dvojce. "Je to obrovské štěstí a jsem za to nesmírně vděčná," svěřila nám herečka, která má ale stejně mnohem víc času než obvykle, což se jí vlastně hodí. Má totiž za sebou stěhování.

"Je to jednak pracovní povinnost, ale taky úžasný sociální kontakt. Šest týdnů jsem měla každý den velmi zajímavé hosty k tématu, takže jsem měla možnost být velmi "in medias res" a nemít zbytečně strach, rozumět té situaci. Je to velmi dobré, máte řád, připravujete se, je tam i kontakt s lidmi, i když velmi omezený, protože potkáte jen zvukaře ve druhé místnosti a s hostem se vidíme jen přes obrazovku," vysvětlovala.

Moderátor také musí hezky vypadat, protože i rádio už má svoje internetové stránky. "Máme tam už tři HD kamery ve studiu, sestříhané rozhovory jdou na Youtube, je to už vlastně audiovizuál. Takže se musím nalíčit, nějak upravit, což je dobře, protože to člověka drží," míní Tereza.

Že by v karanténě přibrala, se prý bát nemusíme. Hlavně díky stěhování měla opravdu pohybu dost. "Mám strašně práce na zahradě a v domě, protože jsme tam nově. Několik hodin jsem třeba nosila knihy do patra několik dní po sobě. Pohybu jsem měla naopak mnohem víc než dřív. Prvních čtrnáct dní jsem naopak zhubla dvě kila, i když jsem víc vařila a jedla," svěřila.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám