Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Dobrodružnou cestu, na kterou se Tereza Kostková (47) vydala letos o prázdninách, plánovala rok. Herečka odjela se svým manželem Jakubem Nvotou (42) a synem Toníkem (11) do Francie. Dovolenou si trojice užívala v karavanu, který Tereza řídila vůbec poprvé.

„Všechno je v životě dobrodružství. Rok jsme se na to chystali a těšili, jsem vášnivá řidička a byl to můj nápad řídit. Jsem ráda, že u nás v rodině mohu zastávat funkci řidiče. Těší mě to, mám to po tátovi, v tomhle je takový můj klučičí rozměr,“ svěřila Tereza s tím, že její muž nemá řidičský průkaz, a tak za volantem byla po celou dovolenou jen ona.

To jí ale rozhodně nevadilo. „Ujeli jsme 3700 kilometrů, můj muž byl skvělým sparingpartnerem na navigaci a obsluhu celého toho auta a myslím si, že jsme to celé dobře zvládli. Díky bohu v bezpečí, silnice jsou všude v Evropě krásné, tím bychom se mohli inspirovat. Moc mě to bavilo, kdo rád řídí, tak mi rozumí,“ prozradila Kostková na natáčení spotu k nové řadě StarDance.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám