Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Neměla velkou roli, navíc ani nevěděla, kolik z ní vůbec po závěrečném sestřihu zbude. I tak vyrazila Tereza Kostková (47) na premiéru filmu Léto s gentlemanem, v němž si zahrála "čudlu", vlastně ze sentimentálních důvodů. Pánské oko její přítomnost bezpochyby potěšila. I když prý přípravami moc času nestrávila, zvolila modýlek z konfekce, který odhaloval sexy žlábek mezi jejími ňadry.

Tereze roli nabídl Jaromír Hanzlík. "Někdy před dávnými lety jsem si přivydělávala jako servírka v restauraci a on byl jedním z hostů. Volal mi a říkal, že když postavu servírky psal, myslel při tom na mne. Takže roznáším pivo a panáky. Mám to natrénované," smála se Kostková.

Dalším důvodem bylo i opětovné setkání s partou, s níž se vídala pod vedením Jiřího Adamce, který režíroval i Léto s gentlemanem, v seriálu Pojišťovna štěstí. Vedle ní a Aleny Antalové se totiž ve filmu objeví mimo jiné i Miroslav Etzler.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám