Hlavní obsah
Článek

Sice se nepohybuje v epicentru módního dění v metropoli, ale i z Brna svojí módou zasáhne leckoho. Módní návrhářka Gábina Páralová uspořádala bilancující módní přehlídku, kterou oslavila dvacet let působení na scéně.

Za dvacet let stihla obléknout i řadu ze šoubyznysu známých tváří. "Nejvýraznější spolupráce, která stále trvá, je s Tatianou Vilhelmovou (45). Pro Lenku Dusilovou jsem dělala na obal jejího alba Baromantika, oblékala jsem Terezu Kostkovou (47) nebo Kláru Cibulkovou," vyjmenovala namátkou pár známých tváří, které vynesly a vynášejí její modely. Z jejích fanynek na přehlídce nechyběly třeba Ilona Csáková anebo Zdeňka Žádníková, nově obléká Lucii Zedníčkovou, která její šaty na přehlídce také předvedla na mole.

Gábina má svůj osobní rukopis, takže jsou její modely dost osobité a mezi jinými si je nespletete. "Mými typickými prvky jsou asymetrie, výrazné detaily, používání kontrastních materiálů, vlna, hedvábí. Je to všehochuť a všehosměs," upřesnila Páralová, která mezi modelky na molo poprvé uvedla i svoji malou dceru.

Reklama

Další články

Načítám