Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

To, že Tereza Kostková (47) obléká na každý díl StarDance model od návrhářky Taťány Kovaříkové, se všeobecně ví. A musí to být pestrý výběr, aby pohled diváka nenudil, když očima spočine na krásné moderátorce v pauze mezi tanci.

"Vymýšlíme róby zhruba dva týdny dopředu, aby mi je Táňa stihla ušít," řekla nám Tereza, která tentokrát zvolila hodně růžový model, který kdyby si oblékla méně subtilní žena, mohla by vypadat jako naducaná porce cukrové vaty. Kostkové ale sluší zřejmě všechno.

Do Tániných šatů se herečka ostatně tak zamilovala, že část šatů sice vrací do butiku, kde si je může vybrat zákaznice s podobnými mírami, ale s některými se rozloučit nedokáže. Tmavě fialovou róbu, kterou už na StarDance vynesla, si prostě koupit musela. "Určitě ji využiju, třeba na moderování plesů," vysvětlila Tereza.

Kostková také pro diváky StarDance chystá novinku. Během sobotního večera spolu s Markem Ebenem ukončí hlasování a zveřejní výsledky, kdo skončil na třetí a čtvrté příčce. Tyto dva taneční páry se následně utkají o postup do samotného finále, o kterém následně opět rozhodnou pouze televizní diváci.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám