Hlavní obsah
Článek

Informacemi ze svého soukromí Tereza Kostková (47) nikdy příliš neplýtvala. Po krachu manželství s režisérem Petrem Kracikem (60) začala oblíbená herečka svůj privátní život ještě více oddělovat od toho pracovního. Kostková například nijak nekomentovala, když začala chodit s režisérem Jakubem Nvotou (41), se kterým ji paparazzi přistihli začátkem června. Nyní se ukázalo, že si kolegu z Divadla v Rytířské vzala.

Novinka vyšla najevo díky úředním záznamům, v nichž si zhruba před měsícem herečka změnila příjmení na Nvotová Kostková. „Na katastru by mi přece vymyšlené jméno neuznali,” řekla Super.cz Tereza a za blahopřání k sňatku poděkovala.

Jsme zvědaví, kdy se Tereza Nvotová Kostková pochlubí svým manželem veřejně. Bude to už v sobotu během prvního dílu nové řady StarDance?

Novomanželům již pogratulovalo i zmíněné divadlo, kde se Kostková a Nvota dali dohromady. „Kdo by to byl řekl, že první setkání Terezy Kostkové a režiséra Jakuba Nvoty ve hře Můj nejlepší kamarád bude tak osudové. Terezko a Jakube, moc gratulujeme k vaší svatbě a přejeme spoustu radostných let a ať jste šťastní,“ uvedlo na Instagramu.

Tereza Kostková a Jakub Nvota (uklánějící se) se dali dohromady v divadle.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám