Hlavní obsah
Článek

Známe ji především jako skvělou herečku a moderátorku, při aktivním sportu jsme ji zatím ještě neviděli. Novým koníčkem Terezy Kostkové (47) se stal nedávno tenis a nyní pravidelně běhá po kurtech.

„Není žádným tajemstvím, že mám ráda odmala sport a pohyb. Musím se přiznat, že jsem k tenisu přišla vlastně jak slepý k houslím. Na tenis totiž chodí můj syn Toník, má svého trenéra, a protože v lednu měl Toník chřipku, tak mi pan trenér nabídl, abych přišla na lekci místo syna, jinak by zaplacená hodina propadla,“ svěřila se nám herečka.

„Po první lekci jsem byla pochválena, to byla skvělá motivace a nyní již chodíme střídavě s Toníkem, oba nás to moc baví. Takže jsem k občasné návštěvě fitka doplnila pravidelné tréninky tenisu. A také jsem se dozvěděla, že tenis je nejblíže tanci, což se mi bude hodit opět na StarDance,“ řekla dále Tereza, která má spoustu plánů.

„V létě bych měla točit film, budu zkoušet novou činohru v Ungeltu s Jitkou Smutnou, samozřejmě se těším na StarDance a stále hraji v muzikálu s hity Václava Neckáře Mýdlový princ v Divadle Broadway a v divadle v Rytířské,“ dodala závěrem spokojená herečka.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám