Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Z herečky Terezy Kostkové (47) se pomalu stává profesionální fotografka. Má za sebou už druhou výstavu svých fotek.  Poprvé to byl výběr ze snímků, které nafotila na cestách, nyní dostala dokonce zakázku na knihu o své babičce, která pochází z ostrova Mallorka.

"Nemyslela jsem si, že budu uvádět druhou vernisáž svých fotografií. Tyhle vznikly v rámci toho, že jsem napsala povídání s recepty o mojí babičce. Fotky jsou z míst, kde se babička narodila i kde je pohřbená. Jela jsem to fotit na čtyři dny opravdu už profesionálně vybavená různými objektivy a stativem. Fotky musely být použitelné do knihy i do takové putovní mini výstavy," vyprávěla nám Tereza.

"Vzniklo tak pětatřicet použitelných fotek z asi patnácti set, které byly nafoceny," doplnila. "Byl to krásný výlet, jsou to krásná místa mojí babičky a je to na její počest," dodala ještě Tereza, která v sobě španělskou krev svojí babičky nezapře a když to doplní ještě oděvem v jižanském stylu, je od rodilé Mallorčanky k nerozeznání a sama by stála za to, aby ji někdo nafotil.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám