Hlavní obsah
Adam Chromý
Článek

Po odchodu Jitky Čvančarové (46) a Ivy Pazderkové (44) je porota Tváře bez ženského elementu. O to vítanější je přítomnost hostujících dam. Soutěžící tentokrát kromě Jakuba Koháka, Janka Ledeckého a Aleše Hámy hodnotila také nejzářivější tvář novy Lucie Borhyová (45).

Ve čtvrté řade už porotu rozšířila Karolína Kurková (40) či Tereza Kostková (47), ale taková podívaná za bodovacím pultem ještě nebyla. Moderátorka Televizních novin totiž divákům kromě svého pověstného úsměvu předvedla i parádní dekolt. V kostymérně padla volba na outfit s pořádným výstřihem, takže pánové nejspíš u obrazovek čekali na záběry, kdy kamera místo dění na pódiu zabírala porotu.

Lucie dle očekávání nešetřila chválou. Všichni soutěžící podle ní byli úžasní a měla problém jejich výkony seřadit od nejlepšího po nejslabší. Maximální počet bodů nakonec stejně jako ostatní porotci udělila Janu Maxiánovi.

Známý dabér byl dosud spíše outsiderem show Tvoje tvář má známý hlas, ale s písní I Believe I Can Fly od R. Kellyho poprvé zvítězil a v průběžném pořadí se v polovině soutěže posunul na čtvrté místo za Anetu Krejčíkovou (32), Bereniku Kohoutovou (33) a Jana Kopečného.

Kdo je ve čtvrté řadě show Tvoje tvář má známý hlas prozatím nejlepší?
Leona Machálková
3,2 %
Jitka Boho
9,6 %
Aneta Krejčíková
68,9 %
Berenika Kohoutová
6,1 %
Jan Maxián
2,7 %
Dalibor Gondík
2,7 %
Jan Kopečný
3,4 %
Tomáš Matonoha
3,4 %
Celkem hlasovalo 1713 čtenářů.

Reklama

Další články

Načítám