Hlavní obsah
Článek

Na obrazovkách teď krásnou Terezu Kostkovou (47) moc nevídáme. O to více se věnuje divadlu. A to většinou se svým oblíbeným kolegou Alešem Hámou. Ten nyní porotcuje show Tvoje tvář má známý hlas a Tereza nám prozradila, že kdyby kývla, mohl rozdávat body i jí.

"Momentálně zkoušíme s Nelou Boudovou (56) a Alešem Hámou novou komedii, kterou budeme uvádět v Divadle v Rytířské, kde už hrajeme s Alešem Frankie a Johnny. Moc nás to baví a myslím, že to bude moc pěkná, milá komedie," prozradila.

S Alešem už jsou skoro jako siamská dvojčata, hrají spolu i v Divadle Broadway a často společně také moderují. "To tak bývá, když se sčuchnou ty podobné energie, myšlení a cítění, je to pro divadlo i moderaci ideální," míní.

Jen jedinou příležitost na rozdíl od Aleše odmítla. Show Tvoje tvář má známý hlas. "Oslovili mne pro první kolo i teď pro to poslední. S díky jsem jen přijala jedno porotcování. Nešla bych do toho. Necítím tu potřebu, ani se ve mne neslučují vlastnosti, které jsou pro to potřeba. Hluboce je všechny obdivuju, ale asi by mi ani nestačil čas, který to vyžaduje. Znám svůj rytmus a tempo a asi bych se nenaučila za týden anglickou písničku," nevěří si Tereza.

Reklama

Další články

Načítám