Hlavní obsah
Článek

To, že si Tereza Kostková (47) potrpí na módu, je všeobecně známo. A zdá se, že má v tomto směru vliv i na svého syna Toníka. Ten se totiž na křtu máminy audioknihy nedávno objevil v sáčku a s kloboučkem ve stylu nedbalé elegance. Jen fotit se moc nechtěl a stále před objektivy utíkal.

Na akci malý Toník nemohl chybět, protože audioknihu Bratři Lví srdce od Astrid Lindgrenové, která se křtila, četli v knižní podobě společně s mámou o minulých prázdninách. A právě tehdy vznikl v hlavě Terezy nápad, že by tuhle knihu mohla natočit.

„Když jsem tuhle knihu četla, plakala jsem. Ale také jsem se usmívala, cítila vzrušení a s nadšením sledovala, jaké emoce vyvolává v mém synovi. Každý jsme ten příběh prožívali po svém, ale stejně silně. A ta euforie se nás držela ještě hodně dlouho po dočtení knihy. Přála jsem si přiblížit ji více dětem, ale nejen jim,“ osvětlila Tereza svůj počin.

Dalším členem rodiny, který na akci dorazil, byl dědeček Petr Kostka. Ten se výborně bavil zejména se svými hereckými kumpány Josefem Somrem a Stanislavem Zindulkou. Ale nechyběli ani Terezini kamarádi Aleš Háma a Nela Boudová.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám