Hlavní obsah
David Zápal
Článek

Kdyby ještě chtěli před někým zapírat, mají epickou smůlu. Zdeněk Piškula (25) a Veronika Lálová mají být již delší dobu partnery nejen na parketě, ale i v soukromí. I když to ještě nedávno razantně popírali, teď jejich vztah naplno prozradilo nejen dojemné číslo dvou jednoznačně zamilovaných, ale i jasné prohlášení moderátorky Terezy Kostkové (47)! Hlasujte v anketě na konci článku.

Zdeněk a Veronika v sobotu večer předvedli scénický tanec na motivy Romea a Julie. Už před vystoupením Zdeněk něžně políbil Veroniku do vlasů a společně pak zatančili tak fantasticky, že se jim od porotců dostalo jen uznání. „Jste krásní, mladí, talentovaní. Dnes jednoznačně nejlepší tanec,“ uvedl Jan Révai.

„Zdendo a Verunko, já bych se vás ptala a kupodivu ani nemám zákaz se vás ptát z časových důvodů a můžu, ale podle mě jste tolik řekli svým tancem, že by slova byla zbytečná. Můj osobní názor. Omlouvám se,“ řekla pak bez okolků v přímém přenosu Tereza Kostková. A oba zamilovaní přikývli a ani se na ni nezlobili, že to, co mezi nimi je, vlastně vyzvonila i těm, kteří by to čirou náhodou ještě nevěděli.

Zdeněk v šestém finálovém večeru dostal své fanynky, když část tance předvedl bez košile a ukázal svou atletickou postavu. Ta už teď ale evidentně patří jen jediné…

Jsou podle vás Piškula a Lálová partneři?
Jednoznačně
87,5 %
Ani náhodou
12,5 %
Celkem hlasovalo 36979 čtenářů.
Související témata:

Reklama

Další články

Načítám