Hlavní obsah
Článek

Módní návrhářka Taťána Kovaříková má plné ruce práce. Kromě luxusních modelů na zakázku má za sebou i tvorbu šatů pro servírky v baru na pražském Starém Městě a nově také pro hostesky jednoho severočeského vinařství. Zato modely pro Terezu Kostkovou (47), v nichž má herečka uvádět další řadu show StarDance, ještě všechny hotové nejsou.

Právě při představování modelů pro vinařství Super.cz návrhářku u sklenky vína potkal. "Oslovili mne, jestli bych s nimi nechtěla spolupracovat. Vína mají úžasná, já také pocházím ze severních Čech, tak se to nějak hezky propojilo a řekla jsem si, proč ne," vysvětlila nám Táňa, která také jedině vínem hřešila při své dietě, kdy se jí podařilo shodit přes deset kilo.

Barvami vína, červenou, růžovou a bílou, se při tvorbě modelů neinspirovala. Modely jsou černo-zlaté. "Je to takové ženské, jemně sexy, jemně tajemné. Já si samozřejmě vybírám, nedělám cokoliv, ale v každé věci si dokážu najít kouzlo," míní.

Návrhářce právě začíná vrcholná sezóna premiér a plesů. "Hlavně teď pomalu začíná StarDance a já tvořím modely pro Terezu Kostkovou, tak mám co dělat. Je to deset dílů, takže bude deset kostýmů na moderování. Ty taneční na starosti nemám. No a zatím mám rozešité jedny," přiznala nám před časem a my vyjádřili obavu, aby snad nemusela Tereza moderovat nahá. "Já bych ji nenechala," smála se Táňa.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám