Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Herečku Chantal Poullain, která nedávno oslavila životní jubileum, jsme zastihli na kostýmové zkoušce, kde si poprvé oblékla šaty, ve kterých ztvární roli hraběnky Thunové v muzikálu Adéla ještě nevečeřela.

Herečka, která se v muzikálu alternuje s Terezou Kostkovou, si na svůj kostým na rozdíl od ostatních herců musela počkat. „Kostým mám úplně nově ušitý, takže jsem zkoušku na rozdíl od svých kolegů absolvovala později. S výsledkem jsem spokojená, kostým se mi moc líbí a cítím se v něm pohodlně. Musím také zmínit, že jsme s Romanem Šolcem zkoušeli tuto paruku,“ sdělila nám Chantal při focení do divadelního programu. A musíme dodat, že nebýt paruky, vypadala by stejně mladě jako zmíněná Tereza Kostková.

A jak probíhají zkoušky pod vedením Radka Balaše? „V Divadle Broadway se mi zkouší moc hezky, už se strašně těším, až muzikál představíme prvním divákům. Navíc hudba od Ondřeje Brouska je opravdu úžasná,“ dodala Poullain.

Chantal je plná životního elánu a na svůj věk rozhodně nevypadá. Ale že by pravidelně cvičila nebo chodila na kosmetiku, tak to rozhodně nečekejte. „Není na to opravdu čas, navíc si myslím, že zkoušení nové inscenace je také dobrý tělocvik. A navíc se připravuji kromě tohoto muzikálu ještě na další představení,“ dodala herečka.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám