Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Tereza Kostková (47) vypadá ve filmu Strašidla v kostýmech, které její čarodějka vyfasovala, naprosto úchvatně. Neskutečně jí to ale slušelo i na premiéře, kam vyrazila v modelu á la gejša, ručně malovaném kimonu.

"Z mých kostýmů jsem byla nadšená, mám ráda starou, archaickou módu. A jako čarodějka se můžu proměnit v cokoli, takže i tohle kimono je tak trochu pohádkové a můžu být za Japonku," usmívala se krásná herečka, na které není čtyřicítka vůbec znát.

Kostková si letos užila hodně dlouhé léto, dokonce začíná až jako poslední zkoušet svoji roli v muzikálu Adéla ještě nevečeřela. I premiéru ostatně sotva stihla, v její den přiletěla z ostrova Mallorka, kde byla se synem a rodiči. Ti u moře ještě zůstali, proto také Terezina maminka Carmen Mayerová, která také ve Strašidlech hraje, v kině chyběla.

"Byli jsme s Toníkem celé léto pryč, ale nejen u moře. Byli jsme tři týdny i v Čechách, když měl nějaké příměstské tábory. Ale měla jsem pořád volno, takže jsme byli i na dvou velkých zahraničních dovolených," pochvalovala si.

Znamená to, že celé léto strávila se synem, že se zatím žádný jiný životní muž neobjevil? "Nejste první, kdo se na to ptá. Ano byla jsem jen se synem, s mým tatínkem a vídáme se samozřejmě logicky i s Petrem," doplnila, že je stále v kontaktu se svým exmanželem a otcem syna, režisérem Petrem Kracikem.

Na novou lásku tedy teprve čeká. "To jsou věci, které přece člověk neví. Když to přijde, tak jste tím pádem připravená," uzavřela.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám