Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Zdá se to neuvěřitelné, vypadá naprosto skvěle, ale herečka francouzského původu dnes opravdu slaví šedesátku. My jsme Chantal Poullain zastihli na zkoušce muzikálu Adéla ještě nevečeřela v Divadle Broadway, kde právě zkouší roli hraběnky.

„Jsem úplně zaskočena, vůbec jsem to nečekala. Já růže miluji, jsou opravdu nádherné. Jsem na zkoušce v divadle, navíc jsem trochu nervózní z textu a najednou se přede mnou objeví pugét růží, to je krásný. Ale já celý život miluji překvapení,“ byla dojatá herečka. Ta totiž od producenta muzikálu Oldřicha Lichtenberga dostala obrovskou kytici 60 růží.

Zkouška musela být na chvíli přerušena, všichni přítomní jí ke kulatinám popřáli hlavně hodně zdraví. Gratulace přijala například od kolegů Václava Kopty, Václava Svobody, Alžbety Bartošové, Rudy z Ostravy či režiséra Radka Balaše. Jen hereččina alternace Tereza Kostková, která nedávno oslavila čtyřicítku, na zkoušce chyběla, tráví totiž dovolenou v zahraničí.

Na otázku, zda má Poullain nějakého partnera, nám odpověděla. „To je moje soukromí. To ze mě nic nedostanete. To si nechám jen pro sebe,“ mlžila bývalá manželka Bolka Polívky, s nímž má syna Vladimíra.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám