Hlavní obsah
Článek

S Terezou Kostkovou (47) jsme se potkali v jejím oblíbeném kosmetickém salonu, kde probíhala akce zaměřená na jarní detox. Ona je ale tak hubená, že něco takového určitě nepotřeje. "Všichni dobře víme, že detox není jen o hubnutí, i když by to s tím mělo souviset, ale je to hlavně očista organismu od nánosů, kterých za ten rok nasbíráme hodně," řeka Super.cz Tereza.

"Detox máme všichni mentálně spojený s jarem a neznamená to, že ho člověk zrovna ausgerechnet potřebuje. Jaro vábí k tomu se pročistit, stejně jako umyjeme okna nebo nazdobíme byt na Velikonoce. Je to taková potřeba a my holky to máme rády a jsme na to chytlavé," míní herečka. "Já třeba dostala k Vánocům od Ivany Jirešové (47) chlorofylový nápoj, který jsem po ránu začala pít už od února," prozradila.

"Ale nemůžu říct, že bych žila v nějakých extrémech. Celoročně mne zajímají zdravé věci, co je nového na trhu, v čem je něco zdravého nebo speciálního. Ale neznamená to, že bych si třeba nedala u táboráku buřta. Jeden mne nějak zásadně nezanese. Ale hlídat se musím, protože jsem ten typ," připustila.

Nám ovšem přišlo, že se možná Tereza hlídala až moc, protože je od rozchodu s režisérem Petrem Kracikem stále hubenější. "Je pravda, že se mi teď na jaře zase zadařilo chodit běhat. Přes zimu jsem na to neměla čas. Ale dost jsem shodila i při StarDance, tam je to vždycky hodně velké spalování. A nenabrala jsem to. A že vám to tak přijde, je možná i kvůli tomu, že jsem v černém," uzavřela Tereza.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám