Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Kvůli StarDance Ivana Jirešová (47) musela v muzikálu Mýdlový princ vedle své původní postavy nazkoušet i roli, kterou alternují Tereza Kostková (47) a Jitka Schneiderová (51). A už jí to tak nějak zůstalo.

"Holky toho mají moc. Jitka jezdí tancovat a Tereza moderovat. Moje učitelka je trochu bláznivější než ta jejich. Ale moje sestra učitelka je, takže mohu potvrdit, že je to reálné," krčila rameny čím dál hubenější Ivana.

Stává se jí, že když mají v sobotu v Divadle Broadway odpolední i večerní představení, pokaždé hraje někoho jiného. "Nejhorší je to pro moje jevištní partnery Martina Dejdara (59) a Sagvana Tofiho (59). Já si to v hlavě v pohodě srovnám, protože my ženy máme kolečko navíc," smála se.

Vedle toho stihla Ivana ještě nazkoušet další hru, v níž se alternuje s Tatianou Vilhelmovou (45), která snad bude mít času víc než Kostková se Schneiderovou. O hře Zabiják Joe, která se hraje v Divadle Kalich, jsme ovšem slyšeli, že má hrozně sprosté texty. "To má. Je to sprosté, drsné a hrozně kruté. Hodně těžké pro nás pro herce, tak mám teď takové těžší období. Nemám moc energie, ale snad to bude brzy lepší," věří.

Na jevišti se prý sprostě mluvit nestydí. "Naopak ze mne vyjde všechno ven a odcházím úplně happy. V soukromí jsem milá a něžná holka a v divadle můžu být za drsňačku. Uvidíme ale, jak budou reagovat lidé," míní Ivana.

Reklama

Další články

Načítám